nesto.com

Möbel- & inrednings-
varuhuset på nätet

Byt in din gamla soffa!

Köp en ny valfri soffa eller fåtölj från Nesto.com och få rabatt när du lämnar in din gamla soffa eller fåtölj som gåva till Myrorna. Soffbytar-rabatten du får är redan avdragen på listpriset och priset du ser på produktsidan. Du får 1 000 kr i rabatt på soffor och fåtöljer från 7995 kr, 1 500 kr i rabatt på soffor och fåtöljer från 10 995 kr och 2 000 kr i rabatt på soffor och fåtöljer från 15 995 kr. Erbjudet gäller om du lämnar in din gamla soffa eller fåtölj som gåva till Myrorna. Observera att soffbytar-rabatten redan är avdragen på produktpriset och att det är priset på produktsidan som gäller. Kampanjen gäller tom. 31/3-2014.

Det åligger dig som kund att själv ta ansvar för att ombesörja gåvan till någon av Myrornas 35 butiker. På flera Myrorna-butiker kan man låna släp gratis, i vissa områden kan de komma och hämta gåvor hemma hos dig. Läs mer på http://myrorna.se och klicka på ”Skänka gåvor”.

Ta gärna ett foto när du lämnar din gamla soffa eller fåtölj till Myrorna och lägga upp på http://facebook.com/nestohome eller maila till oss!

Observera att Myrorna inte har möjlighet att tvätta eller laga produkter, så säkerställ att din gamla soffa eller fåtölj är rengjord och ev. lättare fel lagade så att den Myrorna får användning för den. Överskottet från Myrorna går bla. till arbete med barn och ungdomar som har det svårt, familjer med ekonomiska problem och hemlösa.

Styrsö bäddsoffa

Bilden visar ett annat utförande

Styrsö bäddsoffa

Leveranstid: 8-10 veckor

8 995 kr

5 995 kr

Varianter

Välj tyg

Styrsö bäddsoffa (Art. nr. 339647)

Styrsö bäddsoffa är en bäddsoffa i klassisk stil. Relativt hög med rakt skurna kanter gör den praktisk samtidigt som den bra passar in i hörn eller vrår i ett rum. Utbäddad är den cirka en och en halv (1,49) meter bred och två och en halv (2,40) meter lång, så den bäddas ut till en rymlig dubbelsäng. Schäslongen är flyttbar, det betyder att du själv kan montera loss armstöd och schäslong för att byta sida och därmed förändra soffans utseende. Plymåerna är relativt hårda och välgjorda för lång hållbarhet. Detta förstärks av no-zag- och bonnell-fjädring i sittplymåerna, vilket även gör dessa hållbara som säng en längre period.

Fakta

  • VarumärkeAndersson
  • Montering JA - ENKLARE
  • Färg Beige, Brun, Fuccia, Grå, Grön, Lila, Ljusbeige, Ljusgrå, mörkblå, Mörkbrun, Mörkgrå, Svart, TURKOS
  • Material Tyg/textil
  • Mått B 240CM | H 89CM | D 149CM

Tillbehör

Nærøy kudde
Nærøy kudde

Kudde i bomullsmaterial, med tre knappar i ena sidan. Enfärgad och stilren kudde!

Ord. butikspris: 229 kr

Vårt pris: 169 kr

Birka ullpläd
Birka ullpläd

Birka är en plädkollektion med klassiska fiskbensmönster. Birka är till verkad i 100% lammull och är en pläd av hög kvalitet och komfort.

Vårt pris: 649 kr

Vinga ullpläd
Vinga ullpläd

Vinga är en plädkollektion, speciellt framtagen för Klippans Yllefabrik av Birgitta Bengtsson Björk. Birgittas mönster är inspirerade av klassisk vävbindning och modern skandinavisk form. Resultatet är unika plädar som står för hög kvalitet och komfort.

Vårt pris: 649 kr